Home » Algemene voorwaarden

 

Algemene voorwaarden

Artikelen: Alle artikelen die op de website staan zijn vanuit voorraad leverbaar. Als je een speciale bestelling wilt, neem dan contact op.

Betaling: Nadat je een bestelling hebt geplaatst, ontvang je via email een orderbevestiging met een overzicht van de bestelde artikelen, de verzendkosten en de bankgegevens om de betaling over te maken.

De betaling dient altijd vooraf plaats te vinden.

Verzending: Na ontvangst van de betaling zullen de bestelde artikelen zo snel mogelijk worden verzonden. De kosten zijn afhankelijk van gewicht en grootte van het bestelde artikel. Handmade by Maan hanteert de standaard Postnl tarieven. 

Afhalen: Het is ook mogelijk om de bestelling (op afspraak) op te halen in Voorburg. 

Aansprakelijkheid: Uiteraard besteden wij grote zorg en aandacht aan het maken en inpakken van de bestelling. Handmade by Maan is echter niet aansprakelijk voor het eventueel beschadigen of zoekraken van bestellingen.

Mocht u  niet tevreden zijn over het geleverde artikel, neem dan contact op.

Veiligheid: De handgemaakte producten van Handmade by Maan zijn met zorg vastgezet, echter alles kan kapot wanneer kinderen er hard aan trekken. Alle producten dienen daarom altijd onder toezicht te worden gebruikt.